Hardware advies

Bij Computerhulp Bilthoven gaan we voor uitmuntende service. Daarom hebben we onze expertise gebundeld met de uitstekende service van Coolblue. Dat betekent dat u niet alleen vertrouwt op ons advies, maar ook kunt genieten van de zekerheid en excellente service van Coolblue bij de aanschaf van uw laptop, desktop of andere benodigdheden.

Let op: bij klikken gaat u akkoord met onze disclaimer.

Geadviseerde laptops

Computerhulp Bilthoven

Onze 1e keus | HP Probook 455 | 15 inch

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en kracht met deze prachtige HP laptop, voorzien van een AMD Ryzen 5-processor. Met een royale opslagcapaciteit van 512 GB en 16 GB intern werkgeheugen (RAM) biedt deze laptop niet alleen voldoende ruimte, maar ook de snelheid die je nodig hebt voor al je behoeften. Werk moeiteloos aan meerdere taken tegelijkertijd en sla al je belangrijke bestanden op zonder zorgen. Deze laptop is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar stijlvol design, indrukwekkende prestaties en de betrouwbaarheid van een Intel Core i5-processor.

Bij het klikken sturen wij u door naar Coolblue en gaat u akkoord met onze disclaimer

Computerhulp Bilthoven

Onze 2e keus | HP Pavilion 15-eg2959nd | 15 inch

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en kracht met deze prachtige HP laptop, voorzien van een Intel Core i5-processor. Met een royale opslagcapaciteit van 512 GB en 16 GB intern werkgeheugen (RAM) biedt deze laptop niet alleen voldoende ruimte, maar ook de snelheid die je nodig hebt voor al je behoeften. Werk moeiteloos aan meerdere taken tegelijkertijd en sla al je belangrijke bestanden op zonder zorgen. Deze laptop is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar stijlvol design, indrukwekkende prestaties en de betrouwbaarheid van een Intel Core i5-processor.

Bij het klikken sturen wij u door naar Coolblue en gaat u akkoord met onze disclaimer

Computerhulp Bilthoven

Onze 2e keus | Asus Vivobook 15 X515EA-EJ3288W

Deze prachtige laptop combineert elegantie met krachtige prestaties. Met een royale opslagcapaciteit van 512 GB en 16 GB intern werkgeheugen (RAM) biedt deze laptop voldoende ruimte en snelheid voor al je behoeften. Werk moeiteloos aan meerdere taken tegelijkertijd en sla al je belangrijke bestanden op zonder zorgen. Deze laptop is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar stijlvol design en indrukwekkende prestaties.

Bij het klikken sturen wij u door naar Coolblue. en gaat u akkoord met onze disclaimer

Disclaimer: 

Het verstrekte advies is gebaseerd op de beste kennis en inzichten die op het moment beschikbaar zijn. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid of juistheid van het advies.

Wij willen benadrukken dat wij een vergoeding kunnen ontvangen voor doorverwijzingen naar Coolblue. Echter, het feit dat wij een vergoeding ontvangen, impliceert niet dat wij aansprakelijk zijn voor de service of ervaring bij Coolblue. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het opvolgen van dit advies.

Het is altijd raadzaam om aanvullend advies in te winnen en een grondige analyse uit te voeren voordat je beslissingen neemt op basis van het verstrekte advies. Onze relatie met Coolblue beperkt zich tot een doorverwijzingsprogramma, en wij zijn niet verantwoordelijk voor de dienstverlening of eventuele gevolgen van transacties met Coolblue. Voor vragen over cookies kunt u ons privacybeleid en het privacybeleid van Coolblue lezen.

Heeft u een vraag?

We zijn er om u te helpen, u kunt ons bereiken op:
030 369 0743

Hoe werkt het?

Bij Computerhulp Bilthoven streven we naar uitmuntende service. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Coolblue, een betrouwbare partner op het gebied van elektronica.

Als u bij ons advies inwint, voorzien we u van een Coolblue-link waar u uw nieuwe computer, laptop, tv of andere apparatuur kunt aanschaffen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze samenwerking beperkt is tot Coolblue, en dat Coolblue geen invloed heeft op het advies dat wij verstrekken. Ook heeft Coolblue geen invloed op onze servicekwaliteit.

Heeft u een vraag?

We zijn er om u te helpen, u kunt ons bereiken op:
030 369 0743


Neem contact op

Adres & bedrijfinformatie

Let op, alleen op afspraak.
Adres: Hertenlaan 29, 3721DK, Bilthoven
KVK: 88284344
BTW Nummer: NL004576563B19
IBAN: NL29 BUNQ 2093 0143 27
BIC: BUNQNL2AXXX

Heeft u een vraag? Bel ons!